AFBRAAKWERKEN

De activiteit afbraakwerken is vooral gespecialiseerd in totaalafbraak. Zowel particuliere als industriële projecten behoren tot ons dienstenpakket.
Voor de uitvoering van de afbraakwerken beschikken wij over Hitachi en Volvo graafmachines uitgebreid met een ruim onderdeel aan accessoires.
Ons paradepaardje, waarmee we in oktober 2008 ons machinepark hebben uitgebreid, is de ZAXIS HIT 370. Met zijn 22 meter lange sloopgiek hebben wij de mogelijkheid hoge gebouwen te slopen met een uiterste precisie.
Door de groei van de economie, de naambekendheid van het bedrijf en het leveren van een goede kwaliteit en service hebben wij een uitstekende reputatie verworven bij tal van opdrachtgevers.
Professionalisme, vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid zijn de begrippen waar wij elke dag naar streven en ook aan voldoen. Bij het uitvoeren van de afbraakwerken komen veiligheid en milieu op de eerste plaats.

Wij bieden U ook de volgende voordelen:

 • Een grote veelzijdigheid zodat we alle opdrachten kunnen uitvoeren.
 • Verwerken van het sloopafval tot CERTIPRO gekeurde puingranulaten die als nuttige toepassing in de bouwwereld kunnen worden gebruikt.
 • Betrouwbare werknemers die garant staan voor kwalitatief werk.

 

 

 

MOBIEL BREKEN

GIPO

 

Bent U op zoek naar een mobiele breker voor uw puin te breken? Wij  beschikken over een GIPOREC R 131 FDR GIGA. Wij komen ter plaatste en voeren de werken met de grootste zorg uit… Voor meer informatie mail ons.

 

BREEK-EN RECYCLAGEBEDRIJF

Recycleren is een noodzaak in onze samenleving. Bouw- en slooppuin kan perfect, mits de nodige behandelingen, gerecycleerd en dus hergebruikt worden. De breekinstallatie is opgebouwd uit een primaire breker, waarbij het puin een eerste maal wordt gebroken, daarna volgt een magneetband die ijzer uit het afval haalt, vervolgens worden lichte materialen zoals papier, hout,… opgezogen door middel van een afzuiginstallatie. De secundaire breker zorgt ervoor dat alles voor een tweede maal wordt gebroken in nog kleinere fracties, een tweedek- en driedekzeefinstallatie zorgen voor de opsplitsing van de kalibers en de transportbanden zorgen voor het transport tussen de verschillende onderdelen van de breekinstallatie.

Op de verschillende kalibers gebroken materiaal worden proeven uitgevoerd. Voldoen de resultaten dan wordt het gerecycleerde materiaal gebruikt in de bouw zoals bijvoorbeeld het aanleggen van opritten, wegenwerken,…

Bij aankomst op ons terrein meldt de vervoerder zich aan bij het onthaal.
U kan bij ons terecht voor het storten van verschillende soorten puin:

  • Zuiver ongewapend beton
  • Zuiver gewapend beton
  • Zuiver steenpuin
  • Zuiver asfaltpuin
  • Steenpuin en grond (max. 25% grond)
  • Grond en steenpuin

CONTAINERDIENST

 

CONTAINERS

Gaat U verbouwen of heeft U een container nodig voor uw bouwafval, wij beschikken over containers van 10m³ en 25m³ voor zowel particulieren als bedrijven. U kiest de container in functie van het soort afval (steenpuin, betonpuin, asfaltpuin, grond, houtafval, groenafval) en wij leveren deze op de gewenste datum en plaats.
Wenst U graag bouwmaterialen te bestellen in een container, ook dat is mogelijk…

 

BETONCENTRALE

Sinds eind 2012 mochten wij onze activiteiten uitbreiden met een betoncentrale.

Met deze centrale proberen wij vooral gestabiliseerde zandmengsels en magere beton te produceren met puingranulaten. Naast dit aanbod bestaat er ook de mogelijkheid om samenstellingen met natuurlijke granulaten te verkrijgen.

De puingranulaten zijn afkomstig van onze eigen breekinstallatie, de natuurlijke granulaten alsook de cement worden aangevoerd door derden.

Het water wordt uit een waterreservoir gepompt, die gevuld wordt met enerzijds hemelwater en anderzijds oppervlaktewater van ons terrein.

De beschikbare grondstoffen zijn:

 • Recuperatiezand
 • Recuperatiegranulaat
 • Zeezand 0/4
 • Mengzand 0/5
 • Rivierzand 0/7

 

Men kan bij ons op 2 manieren afhalen of bestellen, namelijk op samenstelling (aantal kg cement) en op weerstand (druksterkte).

De geproduceerde mengels worden onderworpen aan een strenge interne controle. Hiervoor beschikken wij over een volledig uitgerust labo.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor vragen of de geldende tarieven.

 

 

Calculator

Vul lengte, breedte en dikte in en druk op de “Enter” toets, de oppervlakte en de benodigde hoeveelheid zie je automatisch verschijnen.

 

BOUWMATERIALEN

Onderstaande producten kunnen zowel afgehaald of geleverd worden. Voor levering wordt er een extra tarief aangerekend afhankelijk van de afstand voor het transport.

Levering op zaterdag is ook mogelijk.

 

 

MENGPUIN 0/20 

Onderfundering type II volgens SB250 met BENOR-, CERTIPRO certificaat en CE markering.

MENGPUIN 0/40 

Onderfundering type I volgens SB250 met BENOR-, CERTIPRO certificaat en CE markering.

ZEEFZAND MENGPUIN 

Middelmatig zandhoudende grond voor ophogingen en aanvullingen volgens SB250 met CERTIPRO certificaat.

BETONPUIN 0/20 

Steenslagfundering met continue korrelverdeling type II volgens SB250 met BENOR-, CERTIPRO certificaat en CE markering.

BETONPUIN 0/40 

Steenslagfundering met continue korrelverdeling type I volgens SB250 met BENOR-, CERTIPRO certificaat en CE markering.

ZEEFZAND BETONPUIN

Middelmatig zandhoudende grond voor ophogingen en aanvullingen volgens SB250 met CERTIPRO certificaat.

ASFALTPUIN 0/20

Toeslagmateriaal voor ongebonden en hydraulisch gebonden materialen voor burgelijke bouwkunde en wegenbouw volgens NBN-EN 13242 en PTV406 met BENOR-,CERTIPRO certificaat en CE markering.

GEZEEFDE GROND 

Gekeurde zeefgrond afkomstig van uitzeven van grond en steenpuin, kan verder gebruikt worden als ophoging of aanvulling.

STABILISÉ / CHAPE

Mengsel van zand met cement voor onderlaag van tegels, klinkers,…

MAGERE BETON 

Mengsel van granulaat en cement voor onderlaag bij verhardingen, plaatsen borduren,… Ook wel schraal beton genoemd.

Mortel
MORTEL

Kant en klare Diamur mortel met brede inzetbaarheid. Een ideale pasklare oplossing voor grote en kleine aannemers.
Indien je niet zelf over een mortelkuip beschikt kan je deze ook bij ons aankopen.
Minimale afhaling 100 liter.
Mortel